Työterveyshuolto

Työterveyshuollon tarkoituksena on: terveellinen ja turvallinen työympäristö, työhön liittyvien sairauksien ehkäiseminen ja työntekijöiden työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja edistäminen. (Lähde: tyosuojelu.fi)

Lääkärikeskus Kanalinhelmi järjestää työterveyshuollon palvelut kaiken kokoisille yrityksille, myös yksinyrittäjille. Kanalinhelmen työterveystiimi räätälöi yhdessä yrityksen kanssa yrityksen tarpeita ja toiveita vastaavan palvelukokonaisuuden, joka voi sisältää pelkästään lakisääteiset palvelut tai lisäksi eri laajuisen työterveyspainotteisen sairaanhoidon.  Sairaanhoidon sisällyttäminen työterveyssopimukseen nopeuttaa työntekijöiden hoitoon pääsyä, tukee työkykyisenä pysymistä ja mahdollisimman nopean työhön paluun. Sairaanhoitosopimuksella työterveyslääkäri pystyy hoitamaan työtekijää kokonaisvaltaisemmin huomioiden työn vaatimukset.

Kanalinhelmen työterveystiimi

Työterveystiimimme koostuu työterveyslääkäristä (Mika Virtala, Heidi, Kitinoja, Eero Kitinoja), työterveyshoitajasta (Lena Lehto), työfysioterapeutista (Kaisa Siivonen) ja työpsykologista (Maria Rasi). 

Tarjoamme työterveyshuoltoa kilpailukykyisin hinnoin. Jos työterveyshuolto kiinnostaa, ole meihin yhteydessä:
puh. 02-6354665
sähköposti: [email protected]
tai tervetuloa käymään meillä Raumalla osoitteessa Nortamonkatu 18.